Home > Routebeschrijving
 
 
 
 

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Den Haag Hollands Spoor (HS) neem je tramlijn 12. Uitstappen op de Beeklaan, halte "Weimarstraat Midden". Loop de Beeklaan op in dezelfde richting als de tram rijdt. De Copernicusstraat is de derde straat rechts.

Met de auto

Neem de A12 (Utrechtsebaan) vanaf Knooppunt Prins Clausplein richting Den Haag. Bij het einde van de snelweg bij de stoplichten ga je linksaf de Zuid-Hollandlaan in. Bij de volgende stoplichten ga je rechtsaf langs het provinciehuis de Koningskade in. Bij de derde stoplichten links voorsorteren (twee banen) en ga links af de Laan Copes van Cattenburgh in (denk aan de snelheidscamera). Rijdt nu een tijdje rechtdoor (de Laan Copes van Cattenburgh gaat over in de Burgemeester Patijnlaan). Bij het tweede stoplicht (kruising met de Scheveningseweg) volg je de weg een klein beetje naar rechts de Carnegielaan in. Die loopt rond het Vredespaleis en het park daar omheen. Houdt nu links aan en ga bij de stoplichten links af tot de T-kruising met de Laan van Meerdervoort. Ga nu rechtsaf de Laan van Meedervoort in. Je kruist nu achtereenvolgens de Waldeck-Pyrmontkade, de Conradkade en de Regentesselaan. Voorbij de Regentesselaan ga je bij de volgende stoplichten (Valkenbosplein) linksaf de Beeklaan in. Tweede mogelijkheid links is de Copernicusstraat.
Parkeren is overdag gratis in de Copernicustraat en omgeving. Overdag is het vinden van een parkeerplaats niet moeilijk maar 's avonds is dat vaak lastig.

 
Praktijk voor Gevoelstherapie